12/03/2019

El Banyoles A guanya a Montmeló i el B perd per la mínima

Aquest cap de setmana s'ha disputat la penúltima ronda de la lliga catalana i els nostres equips han tingut sort dispar.

Pel que fa al Banyoles A, es va desplaçar al local del Montmeló i va fer doble feina: guanyar 2 a 8 i de rebot millorar el seu desempat respecte el segon classificat, el Platja d'aro. No obstant, amb 7.5 de 8 encara no està garantit l'ascens, doncs l'equip perseguidor està a 1 punt a falta d'una ronda.

Va estar la victòria més clara de la temporada i la més engrescadora també, ja que no va perdre cap dels nostres jugadors. Les nostres victòries les va aconseguir en Levan, Villegas, Dorca, Lillo, Campo i Sergi. I les 4 taules restants les van fer Marc,Castillo, Oliva i Jordi Balagué.

Per tant, afrontem la darrera ronda a casa contra el Granollers amb la moral a dalt de tot i amb la il·lusió d'estar a un pas de l'ascens. Però cal ser prudent perquè el sac encara no està ben lligat.

Pel que fa al Banyoles B, van estar a un pas de donar la sorpresa perdent per 3.5 a 4.5 contra un rival més fort i tercer a la classificació. Els 4 primers taulers ens portaven 150 punts d'elo i en els 4 últims eren lleugerament superiors. Aquí la tasca del delegat, Gerard Martin, també va ser important ja que en alguna partida com la d'en Juli, el rival va demanar taules i el nostre capità va fer continuar la partida,on finalment es va acabar guanyant. A part de la victòria d'en Juli es va aconseguir victòria també al darrer tauler, on en Jordi Camprubí ha aconseguit aquest any 8 punts de 8 i ja està confirmat el nou elo per al proper 1 d'abril: 2006 punts d'ELO, pujant des de l'1 de gener i només en un trimestre la bestiesa de 228 punts. Enhorabona, Jordi! Les altres taules van ser totes de mèrit i contra rivals de + de 100 punts, i les van aconseguir Jordi Chalmeta (que ha fet una gran temporada i cal felicitar-lo també), i Guillem Turró i Albert Barceló, que són una grarantia a l'hora de puntuar. Ens vam quedar a les portes de la victòria, però donant una molt bona sensació.

La darrera ronda ens toca visitar el local de l'Olot D on aspirem a conservar el 4art lloc actual de la classificació.

Molta sort i endavant les atxes!