03/02/2019

SEGON HAT TRICK DE LA TEMPORADA

Aquest cap de setmana s'ha disputat la setena ronda de la lliga catalana 2019 i els 3 equips del Banyoles han aconseguit la victòria.


El Banyoles A s'ha presentat a Tordera amb la mateixa alineació que va portar a Platja d'Aro i ha aconseguit la victòria per 3 a 7. El matx ha estat molt més disputat del que pot reflectir el marcador ja que moltes partides no s'han decantat clarament a favor fins passades les 3 hores de joc. En tots els taulers els portàvem entre 50 i 200 punts d'elo de diferència, fet que ens feia partir com a favorits. Les nostres victòries han vingut de la mà de Levan i Villegas, que han fet una partida estratègicament laboriosa per acabar-se imposant just abans de començar el final; Podvin i Jordi Balagué amb remat final tàctic, i Castillo, Campo, que han demostrat gran tècnica en el final. Dels 6 punts aconseguits cal afegir les taules de Dorca i Sergi han fet pujar al marcador el 3 a 7 definitiu.

La derrota del Montmeló i Guixolenc, situa com a únic rival per a l'ascens el Platja d'Aro sobre qui conservem 1 punt de diferència. Tenim clar que haurem de lluitar fins l'última ronda.


El Banyoles B avui ha rebut la visita del Guixolenc B, que han vingut amb 3 vacants, fet que ha provocat una clara victòria per 7-1. Hem de dir també que hem fet el millor equip de la temporada i això ens ha ajudat a aconseguir una plàcida eliminatoria. A més, igual que la setmana passada no ha perdut cap jugador del Banyoles B. Han guanyat Antoni Oliva, Jaume Ruiz i Guillem Turró. Llach i Barceló han aconseguit taules i Gratacós, Gerard i Zamora han guanyat per vacant en els 3 darrers taulers. La victòria d'avui ens manté en una zona còmoda en la taula de classificació, quedant el descens una mica més lluny.

La setmana vinent rebem la visita de la Bisbal, equip situat a la part alta de la classificació.


Pel que fa al Banyoles C ha rebut el Tordera C i hem guanyat 3 a 1. Victòria agredolça. Recordem que el Tordera C era el rival directe per aconseguir la segona posició però només ens valia el 4 a 0. Per tant no hem aconseguit el miracle, tot i que mirant la llista d'Elo era factible,ja que s'han presentat amb 2 jugadors de 1700 d'elo i 2 de 1600. Nosaltres fèiem el millor equip de la temporada, però sembla que avui els astres no s'han alineat. Dani Marquès tenia torre de més i sorprenentment s'ha deixat un mat en la 8a fila.

Els jugadors que han guanyat han estat Jaume Camprubí i, com sempre, els Jordis...Jordi Chalmeta i Jordi Camprubí. Aquest últim ha pogut celebrar el seu tretzè aniversari amb victòria. A més de felicitar-lo avui, cal felicitar-lo per una altra fita: porta 20 partides seguides sense coneixer la derrota (18 victòries i 2 taules) i segons els nostres càlculs, el seu elo actual (no actualitzat) està ja fregant en els 2000 punts. Enhorabona!!!!!


La setmana vinent més, i , per què no, millor!