9/4/2019

El Banyoles A es proclama campió de Catalunya

Aquest diumenge passat a Banyoles es va disputar la final del campionat de Catalunya de Segona Divisió entre el Banyoles A i el Foment B. L'enfrontament va ser llarg i fins passades les 4 hores de joc no es va saber qui era el campió. Resultat final 5 a 5, però el desempat ens va afavorir.

Enfrontàvem el matx amb molts dubtes, doncs per diferents circumstàncies molts dels jugadors titular habituals no van poder disputar la final. Sí és cert que l'ascens ja s'havia aconseguit i per tant l'objectiu la era al sac. Ara només faltava posar la guinda i vam jugar amb alguns titulars habituals de l'A, alguns jugadors del B i també un jugador del C, Jordi Camprubí, que va tenir el premi de poder jugar la final amb l'A després d'una temporada plena d'èxits individuals.

Per tant teníem un repte complicat.

Els punts van anar caient de forma equitativa per ambdos bàndols durant el matí. Taules d'en Castillo, victòria d'en Llach (que va tancar la dama al rival demostrant que els vells rockers mai moren), taules d'en Dorca, important victòria d'en Lillo (els primers taulers puntuen més que els últims en cas d'empat), taules d'en Juli i de l'Oliva. Fins que es va aconseguir arribar a un emocionant 4 a 4. Faltava la partida d'en Campo i d'en Sergi. Al final el primer va tombar el rei i en Sergi va poder guanyar un final superior, mantenint els nervis a ratlla i posant el 5 a 5 final però amb la bona notícia que el sistema de desempat holandès ens afavoria al marcador.

Gran victòria i aconseguim per segona vegada el campionat de Catalunya de segona.


Felicitats a tots!!!VID-20190409-WA0006.mp4