14/01/2019

El Banyoles A, B i C es classifiquen en primera posició a la Copa Girona

Ahir es va disputar la fase gironina de la Copa Catalana a Olot, l'objectiu de la qual era determinar quins equips disputaran el mes de maig la final de Catalunya. Recordem que el CEBanyoles vam presentar 3 equips: Banyoles A, Banyoles B i Banyoles C, lluitant per quedar entre els 2 primers classificats de segona catalana, primera provincial i tercera provincial respectivament i aixi aconseguir el passi per accedir a la final de la Copa Catalana.

Doncs ho vam fer, vam aconseguir classificar els tres equips per la fase final de la Copa quedant A, B i C en primera posició de la seva categoria. És una fita històrica per al club ja que mai s'havia aconseguit classificar els 3 equips per la final de Copa.

En la classificació final, dels 32 equips inscrits, el Banyoles C va aconseguir el 17è lloc, el B el 9è i l'A el 2on lloc. En el cas del Banyoles A, el subcampionat li permetrà disputar la final de Copa Catalana a la Divisió d'Honor.

Vista la gesta aconseguida, voldria agrair a tots els participants els seu grau d'implicació, esforç i competitivitat demostrats ahir.

No voldria deixar en l'anonimat l'èxit aconseguit. Els nostres herois tenen nom i cognom:


BANYOLES C

JAUME CAMPRUBÍ

DANI MARQUÈS

JORDI CHALMETA

JORDI CAMPRUBI

JOSEP CAMPRUBÍ SENSADA (delegat)


BANYOLES B

GERARD CANO

JORDI BALAGUÉ

ANTONI OLIVA

JAUME RUIZ DE MORALES


BANYOLES A

LEVAN AROSHIDZE (ahir 8 victòries de 8 partides)

MARC BALAGUÉ

JUAN FRANCISCO CAMPO

SERGI DÍAZ


Enhorabona!!!